-->


Foto's en video's voorbije concerten 

THE GIVE ’EM HELL BOYS (CA)
Country / Bluegrass / Roots
woensdag 9 oktober 2024

.

The Give' em Hell Boys is weer zo'n juweeltje uit Canada. Het begon met een ritme van een Country trein tijdens een jamsessie met lokale punkrock- en metalmuzikanten in de muziekscène van Edmonton, Alberta. Wat er ontstond kan alleen maar Twang Punk genoemd worden... het vervagen van de grenzen tussen Country, Punk, Heavy Metal, Roots en Rock muziek. In de afgelopen tien jaar zijn The Give 'Em Hell Boys doorgegaan met het ontwikkelen van dit aparte geluid. Constant optredend met een pick-up truck vol nummers in hun repertoire, blijft deze vierkoppige band grooven en sterker worden in de Canadese muziekscène.

Hun zelfgeproduceerde debuutalbum "Barn Burner" werd genomineerd voor Country Recording of the Year tijdens de 2013 Edmonton Music Awards. De band is geen onbekende op festivalpodia en heeft over de hele wereld gespeeld, in Camrose op Big Valley Jamboree (2017), Taste of Edmonton (2013, 2014, 2021, 2022) en Music on the Mountain (2016) zijn maar een paar van de opmerkelijke Canadese vermeldingen op hun cv. Ze hebben ook twee tournees door West-Europa achter de rug en speelden op festivals als Roots and Roses (2016), Kid'n'Billies (2017) en More Blues Fest (2017). Hun laatste releases, een reeks singles op vinyl en online, hebben positieve reacties van het publiek geoogst.

The Give 'Em Hell Boys brengen gewoon Rock 'n Roll met een stevige punkrock houding en ouderwetse country soul, je zal dan ook een fantastische show bijwonen waar energie, expressieve lading en tonnen groove zullen samensmelten voor een onvergetelijke show, want met de vele positieve kritieken in het kielzog van hun optredens, die de hele wereld overgingen, brengen The Give 'Em Hell Boys de dagen van Cash, Williams en Jennings terug naar onze Livingroom.

The Give 'Em Hell Boys zijn:
Quinn Clark - Vocal, Acoustic Guitar
Charles Biddiscombe - Vocal, Lead Guitar
Lindsay Bueckert - Vocal, Bass
Evan Brown - Drums

Er is telkens plaats voor maximum 40 toeschouwers. Uw plaats reserveren is dus noodzakelijk !
Mail gewoon even: je naam, en de naam van het concert: concerts@rootstime.be

Vrije Gift voor de artiest