-->


Foto's en video's voorbije concerten 

10 YEARS DON DIEGO TRIO (IT)
Rockabilly, Rock&roll, Honky Tonk,
Hillbilly, Surf en Country
woensdag 4 september 2024

.

Don Diego, met zijn bekende en succesvolle Red Hot Rockabilly Trio uit Italiƫ, is ongetwijfeld een van 's werelds beste look-alikes van Junior Brown, bekend van "Highway Patrol". Geboren in 1975, begon Diego op zeer jonge leeftijd, in 1986, met het bespelen van de gitaar. Hij doorliep verschillende rootsbands en richtte in 1994 zijn eerste eigen Rockabilly Roots en Texas Blues-band op, genaamd The Adels. Met The Adels produceerde hij maar liefst 13 cd's en tourde hij door heel Europa.

In 2013 voelde Diego dat het tijd was voor een nieuw project, en zo werd The Don Diego Trio geboren. Met dit trio speelt hij vette Rockabilly en stampende honky tonkers. Don Diego heeft het podium gedeeld en getoerd met talloze bekende artiesten zoals BB King, Brian Setzer en The Paladins, en speelt ongeveer 200 optredens per jaar. Met The Don Diego Trio bracht hij drie superieure albums uit, namelijk "Twang Kitchen", "Roadhouse Stomp", en de in Texas opgenomen cd "Greetings from Austin".

Dit jaar viert Don Diego Trio zijn 10 jarig bestaan en wordt een gloednieuw repertoire gepresenteerd. Het motto van de band luidt nog steeds: "Let The Twang Get To You". Ze brengen een hele nieuwe spectaculaire show met nieuwe instrumenten, zoals banjo en mandoline, maar ook nieuwe genres muziek zoals Hillbilly, Surf en Country, die ze zelf "Four Shows In One" noemen.

Ook brengen ze een nieuw album uit ter ere van het 10 jarige bestaan met de toepasselijke naam "10th", die te koop zal zijn tijdens de 2024 tour in Belgiƫ en Nederland. Maak je op voor een 2 uur durende show met een Truckin' Country set, een High Octane Rockabilly set, een Hillbilly Swing set en een Surf Loaded Rock set. Na hun geslaagde passage in september vorig jaar zijn wij zeer verheugd en vereerd hen een tweede keer aan jullie te kunnen voorstellen! Verwacht je opnieuw aan een avond vol ambiance!

Er is telkens plaats voor maximum 40 toeschouwers. Uw plaats reserveren is dus noodzakelijk !
Mail gewoon even: je naam, en de naam van het concert: concerts@rootstime.be

Vrije Gift voor de artiest