-->


Foto's en video's voorbije concerten 

CATFISH (UK)
Blues
donderdag 23 maart 2023

Internationale touring bluesrock krachtpatser Catfish maakt furore in de muziekscene in het VK en Europa. Ze hebben nu in totaal vijf keer UK en British Blues awards gewonnen.In de afgelopen jaren hebben ze op bijna elk groot Brits bluesfestival gespeeld en hebben ze zich gevestigd als een echte kracht in de Britse bluesscène. De kwaliteit van het muzikaal vakmanschap is uitstekend en met Matt Long hebben ze één van de grootste jonge gitaristen van dit moment !

Hun eerste twee albums 'So Many Roads' en 'Broken Man' bereikten beide nr. 1 in de IBBA airplay-hitlijsten. De tweede daarvan, 'Broken Man', werd ook genomineerd voor een UK Blues Award en werd door de IBBA uitgeroepen tot album van het jaar. Hun derde album 'Burning Bridges' kwam uit in mei 2019 en kreeg uitstekende recensies van de Britse en Europese muziekpers. Het was het derde meest gespeelde album van de Independent Blues Broadcasters Association in 2019 en werd genomineerd voor een UK blues award voor 2020 als album van het jaar. Ze brachten op 1 december 2020 een nieuwe live-cd en dvd-set uit 'Exile - Live in Lockdown' (video) die tijdens de lockdown werd opgenomen en die tijdens een full-band livestream door heel Europa werd uitgezonden door het Blues Maastricht-festival. Dit was in 2021 genomineerd voor een UK Blues Award. Ze speelden ook voor enkele duizenden mensen op Culemborg Festival vorig jaar, wat voor de band een heel bijzonder moment was!

Catfish heeft net hun allereerste festival in de VS gespeeld tijdens Playing with Fire in Nebraska, waar ze op de zaterdagavond headliner waren. Goede festivalaanbiedingen komen nu binnen uit verschillende delen van Europa en het VK. oor onze Rootstime Livingroom alvast een grote eer om deze band op ons podium te laten spelen, volledig elektrisch zoals we de band gewoon zijn, maar gezien de kleindere ruimte mogen we ons aan een 'iets rustig' en intiem concert verwachten.

Er is telkens plaats voor maximum 40 toeschouwers. Uw plaats reserveren is dus noodzakelijk !
Mail gewoon even: je naam, en de naam van het concert: concerts@rootstime.be

Vrije Gift voor de artiest