PETER & DE VOS / BEAU ONE – ALLES GAAT VOORBIJ (EP) / MIDLIFE CRISIS / TICKET TO SOMEWHERE (Single)

Artiest info
Website
facebook
 

Foto: Charly Biey

“Alles Gaat Voorbij”: het is een waarheid als een koe. Maar het is ook de titel van een in 2021 uitgebrachte zeven Nederlandstalige nummers tellende EP van de Gentse pop- en jazzformatie ‘Peter & De Vos’. Die bestaat uit gitarist Peter Boone en zijn zingende partner Fran Devos naast Peter’s jongste tenorsaxspelende dochter Luna Boone die voor deze release ook als backing vocaliste aan hun bezetting werd toegevoegd. Verder werden ook Jean Van Lint op contrabas en Jonathan Callens op drums destijds voor de plaatopname in de Gentse ‘Studio NCP’ uitgenodigd.

Op die EP brachten ze liedjes als “Als Je Naar Me Lacht”, “Alles Gaat Voorbij”, “Eindstation” en “Het Meisje Van Je Dromen” dat we hier op de eerste video hebben toegevoegd. Maar nu willen we hier vooral aandacht besteden aan de release van een Nederlandstalige single met een Engelstalige titel die ons een verhaal vertelt over een “Midlife Crisis”. Op de tweede audiovideo kunt u ook dit op een aanstekelijk reggaedeuntje gepresenteerde nummer beluisteren.

Dit liedje wordt op de markt gebracht in de vorm van een cd-single met als tweede nummer de Engelstalige popsong “Ticket To Somewhere” die hier gebracht wordt door dezelfde Peter Boone maar nu als een liedje dat de singer-songwriter opnam voor zijn soloproject ‘Beau One’ waarmee hij beoogt om pop-, rock- en bluesnummers te spelen. Deze song wordt gebracht als een vlot in het gehoor liggend catchy deuntje en toont nog maar eens het grote talent en de verscheidenheid aan van Peter Boone als zanger en componist.

(valsam)