Boogie Beasts ‘Blues From Jupiter’ Release Concert
do. 20 okt. 2022 - aanvang: 20.30

Hnita-Hoeve - Lostraat 106 - Heist-op-den-Berg

Jan Jaspers (gitaar en zang), Patrick Louis (gitaar en zang), Fabian Bennardo (mondharmonica), Gert Servaes (drums)

De Belgische bluesrockers van Boogie Beasts gingen tijdens de pandemie op zoek naar een manier om hun tienjarig bestaan te vieren. Op 6 maart 2021, in volle coronatijd, speelden ze een Facebook Livesessie vanuit Studio Jupiter (Tongeren) waarin ze hulde brachten aan hun eigen blues- en rootshelden. Deze werd zo enthousiast onthaald dat beslist werd om er een full album van te maken met elf intense en energieke bluescovers. Blues From Jupiter is vanaf 14 oktober beschikbaar op vinyl en cd via het Duitse label JukeJoint500 en digitaal via het Belgische label NAKED.

In 1955 ontving de Hnita Jazz Club de Amerikaanse blueslegende Big Bill Broonzy wiens werk en tijdsgenoten een inspiratiebron zijn voor Boogie Beasts. Nu de vernieuwde Hnita Jazz Club zijn deuren heropent en jazz en blues weer dichter bij elkaar wil brengen, is deze historische plek de ideale locatie om de lancering van Blues From Jupiter te vieren. Dirty beats, een hypnotiserende slide, een huilende en opzwepende mondharmonica en een intense connectie met het publiek, dat kan je verwachten van deze energieke vierkoppige band.

Na drie eerdere studioalbums, een samenwerking met Jim Diamond, de peetvader van de Detroitse garagerock (The White Stripes, The Sonics…), en memorabele concerten o.a. op Blues Peer, in de Brusselse Botanique en AB, het Amsterdamse Paradiso en het Zwitserse Sierre, staan Boogie Beasts nu op de planken van de Hnita Jazz Club voor een unieke ode aan hun muzikale helden.

 

2 X 2 tickets te winnen

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:Boogie Beasts
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime hier zult mailen


MEER INFO