JONT & THE INFINITE POSSIBILITY – AN OLD INNOCENCE

 


‘Love Melts All Blockages And Transforms All Life’ is de betekenisvolle boodschap die de singer-songwriter Jont Openheart uit Halifax, Nova Scotia, Canada ons wil meegeven op zijn nieuwste plaat “An Old Innocence”, een album dat officieel gepresenteerd wordt door ‘Jont & The Infinite Possibility’. Het is al de achtste plaat van deze band die naast Jont Openheart ook Allan Evans, Deacon Day en Jon MacIsaac tot zijn leden telt.

Er werd drie jaar gewerkt aan de twaalf tracks die een plaatsje hebben gekregen op deze cd, die pas na ‘crowdfunding’ tot stand kon komen en die met de bereidwillige medewerking van vele muzikanten in de studio in Montreal werd opgenomen. Met voornamelijk vrolijk klinkende melodietjes, intieme ballads en positief geïnspireerde songteksten is dit een heel leuke plaat geworden waar men hier en daar met de liedjes mee kan zingen.

Maar Jont is ook een liedjestroubadour en componeert kwetsbaar klinkende en intieme songs die de luisteraar uitnodigen om aandachtig naar de teksten te luisteren om er zo troost en voldoening in te kunnen vinden. Openingstrack “Supernatural” is zo’n song die de luisteraar persoonlijk probeert aan te spreken. Onze favoriete tracks zijn de ‘feel good’-song “Someone To Love Me” (zie video), het mooie autobiografische verhaal bij “Old Traveller”, pianoballad “Waiting To Bloom” en de eerste single “Life Is So Good” die uitnodigt om mee te zingen met dit vrolijkheid uitstralende nummer.

Jont Openheart werd in Londen geboren en trok zo’n vier jaar geleden naar Halifax in de Canadese provincie Nova Scotia omdat hij daar meer vrijheid vond en een openheid die perfect paste bij zijn optimistische liedjes. “Big Open Heart”, “Here To Stay” en “Superstar” zijn daar uitstekende voorbeelden van. “An Old Innocence” van ‘Jont & The Infinite Possibility’ is volgens ons een plaatje dat u met plezier aan uw verzameling zult willen toevoegen. Hier krijgt deze mooie cd alvast een permanent plaatsje toegewezen.

(valsam)

CD-RELEASE: 30 JUNI 2017

meer info is te vinden op Jont's  "album page" die je kan vinden op zijn website, dedicated to streaming the album for free with liner notes / making of the album / videos of us in the studio etc and you can pre-order your download / cd or signed cd there too...... https://www.jontnet.com/listen

 

 

 

 

10 cd's te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding
: JONT & THE INFINITE POSSIBILITY
Binnen een aantal weken wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime - hier - zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd.


Artiest info
Website  
 

video