NATALIE ESTES – 20/20 VISION (EP)

Fris en jong en muzikaal zeker zeer talentrijk: dat is in het kort een definitie voor het Amerikaanse zangeresje en songschrijfster Natalie Estes. Ze werd geboren in Nashville, Tennessee en groeide er ook op tussen al die mooie en creatieve muziek die in dit Mekka van de countrysound doorheen de voorbije decennia werd gemaakt.

Het was het liedje “To Make You Feel My Love” in de versie van het Britse popicoon Adele die haar heeft aangezet om zelf te gaan zingen en het componeren van eigen nummers was daar al heel snel een logisch gevolg van. Dat die songs op een plaat moesten belanden stond dan ook meteen buiten kijf voor Natalie Estes en nu is dat dan ook gebeurd.

Haar debuut-ep kreeg de titel “20/20 Vision” en herbergt vier eigen composities die tot stand zijn gekomen uit een creatieve samenwerking met enkele co-auteurs. Producer David Huff heeft in een opnamestudio in Los Angeles alles in goede banen geleid en er voor gezorgd dat er nu een mooi verzorgde plaat van Natalie Estes in de platenrekken is beland.

De vier liedjes zijn moderne popsongs en de nog steeds studerende zangeres legt heel wat emoties en gevoelens in haar songteksten voor de nummers “Until I Do”, “Where There’s Smoke There’s Fire”, “Bad Game” en onze favoriete track “Reminds Me Of You”, een song die we hierbij ter kennismaking met dit jonge talent in een knappe live vertolking op video willen meegeven. Wordt zeker vervolgd!

(valsam)

 

 

 

 

Artiest info
Website  
 

video