CALEXICO AND IRON & WINE
do. 7.11.19 - DE ROMA - BORGERHOUT

Warme woestijnfolk voor fans van Calexico, Iron & Wine, Fleet Foxes en Monsters of Folk.

Mooi nieuws: Calexico komt terug! Begin 2018 veroverde de veelzijdige woestijnband De Roma met een fenomenaal uitverkocht concert, dus we zijn heel blij dat we ze eind 2019 terug mogen verwelkomen in Borgerhout. Dit keer trekken ze (voor het eerst in veertien jaar) de baan op met singer/songwriter Iron & Wine. In 2005 brachten Calexico en Iron & Wine samen de prachtige EP In The Reins uit, een pareltje waarop ze de som der delen moeiteloos overstegen. Veertien jaar later is het nog steeds een absoluut hoogtepunt in de carrière van beide acts.

Een nieuwe samenwerking stond al jaren op de planning, maar de agenda's vielen pas vorig jaar terug samen. In december 2018 ontmoetten Sam Beam, Joey Burns en John Convertino elkaar in Nashville voor een vierdaagse opnamesessie. Het resultaat was de gloednieuwe plaat Years To Burn. Geen herhaling of voortzetting van In The Reins, maar een nieuw pareltje in de discografie van beide bands.

Live brengen Calexico en Iron & Wine niet alleen hun gezamenlijke werk, maar ook een reeks nummers uit hun respectievelijke back catalogues. Verwacht een heerlijke mix van swamp, desert en alles daartussen, gebracht door een selectie van de beste muzikanten uit de hedendaagse americana.

Adia Victoria heeft een dijk van een stem. De ravissante selfmade woman uit South Carolina spat van het podium. Tijdens The Dope Queen Tour stelt ze haar nieuwe plaat Silences voor. Daarop neemt ze je mee op een tocht langsheen de diepe krochten uit haar harde leven. Een onvergetelijke live-ervaring die niet licht onder je huid kruipt. Een verhaal van vallen en weer opstaan. Eerlijk, oprecht en doorwrongen van strijdlust.

 

2 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
CALEXICO AND IRON & WINE
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op maandag 4 november 2019