I MUVRINI

za. 03.10.20 - PARKSTAD LIMBURG THEATERS - HEERLEN

CORONA-UPDATE I MUVRINI:
het concert wordt verplaatst van zaterdag 28.03.2020 naar zaterdag 03.10.2020.

De Corsicaanse supergroep terug in Heerlen!

I Muvrini is een Corsicaanse vocale groep van wereldformaat, razend populair en heeft een live-reputatie om u tegen te zeggen. Eind jaren zeventig van de vorige eeuw opgericht door de broers Alain en Jean-François Bernardini, is I Muvrini nu zonder twijfel de beroemdste groep uit Corsica. 

De muziek van I Muvrini is een bijzondere mix van levenslust, strijdbaarheid, sociale bewogenheid, idealisme en diepgewortelde melancholie. Die weemoed is eigenlijk een constant aanwezige ondertoon. I Muvrini - in de eerste plaats de zang van Alain en Jean-François  Bernardini - is door de jaren heen altijd oprecht gebleven. Het is muziek voor hart en ziel. Je hoeft niet eens op Corsica geweest te zijn of de taal te kennen om dat aan te voelen.

I Muvrini bereikte het grote publiek met de hit 'Fields of Gold' samen met Sting

De Bernardini-broers tekenen voor een typische stijl die traditionele muziek combineert met tal van wereldse invloeden, echter zonder hun Corsicaanse identiteit te verloochenen. Het is deze onbevangen openheid die de groep internationaal succes bezorgde. Zo werkte de groep al samen met o.a. Jacques Dutronc, Laïs en Sting. Na achttien studioalbums en concerten in de grootste zalen van Europa komen de broers Bernardini, vergezeld door hun trouwe muzikanten, terug naar Heerlen.

 

 

2 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
I MUVRINI
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime.....
HIER .......zult mailen