DEAD MAN RAY
vr. 01.11.19 - DE ZWERVER - LEFFINGE

  

Na een pauze van maar liefst 16 jaar verzamelden Rudy Trouvé en Daan Stuyven hun kompanen van Dead Man Ray om redelijk onverwacht een reünie aan te kondigen. Na een eerste uitverkochte show in de AB volgde eerst een EP en nadien ook een plaat, hun vierde, getiteld ‘Over’.

Dead Man Ray werd bij oprichting al een supergroep genoemd en maakte eind jaren ’90 furore met de culthits ‘Chemical’, 'Copy of ’78’ en ‘Woods’ uit hun eerste platen ‘Berchem’ en ‘Trap’. Hun derde plaat ‘Cago’ werd in 2002 opgenomen in Chicago bij Nirvana- en Pixies-producer Steve Albini. Daarna hield Dead Man Ray het voor bekeken.

Daan Stuyven kende een succesvolle solo-carrière. Rudy Trouvé, toen al ex-dEUS richtte zich nog meer op zijn schilderkunst maar bleef actief in verschillende bands zoals Kiss My Jazz. Karel De Backer ging drummen bij o.a. Flip Kowlier maar ook Kapitein Winokio, gitarist Elko Blijweert speelt in tal van bands al Gruppo Di Pawlowski en zijn eigen Franco Sanit De Bakker. Wouter Van Belle werd één van de bekendste producers van ons land.

Dit najaar is Dead Man Ray te zien in een select aantal clubs waaronder natuurlijk De Zwerver.

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding: DEAD MAN RAY

Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime hier zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op dinsdag 29 oktober 2019

INFO