WILLY TEA TAYLOR / J.AUBERTIN
vr. 08.11.19 - GC De WILDEMAN - HERENT

Bij de Franse singer-songwriter J. Aubertin, afkomstig uit de Auvergne, moet je haast wel superla­tieven bovenhalen alsof het hier een jonge Dylan betreft. Iemand die zonder moeite een ganse avond je kan boeien met enkel zijn warme en aangename stem samen met zijn metgezel, een akoesti­sche gitaar. Een moderne troubadour bij wie het lijkt of gitaar spelen a peace of cake is.

Als je een fan bent van goed geschreven songtekstenaanlokkelijke melodieën en een stem die hen verbindt met emoties die even diep zijn als de roots van de artiest, dan houd je van Knuckleball Prime en ongeveer alles wat Willy Tea Taylor ooit heeft gedaan. Op 18-jarige leeftijd inspireerde de set van Greg Brown op het Strawberry Music Festival hem om een leven als folkzanger na te streven. Hij debuteerde met zijn band de Good Luck Thrift Store Outfit tijdens het festival in 2009. In 2015 maakte Willy zijn solode­buut op het hoofdpo­dium.

Op zijn nieuwste release Knuckle­ball Prime kreeg Willy steun van
grootheden als Benmont Tench (Tom Petty & the Heartbrea­kers), Greg Leisz (Bruce Spring­steen, Eric Clapton) en Gabe Witcher
en Noam Pikelny van de Punch Brothers.

 

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding: WILLY TEA TAYLOR

Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime hier zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd woensdag 6 november 2019