GRAHAM NASH
wo. 18.07.18 - CC DE GROTE POST - OOSTENDE

De Grote Post krijgt met Graham Nash (stichtend lid van zowel The Hollies als Crosby, Stills & Nash) een levende legende over de vloer. Tijdens “An Intimate Evening of Songs and Stories” wil Graham zijn publiek recht in de ogen kijken en op een intieme manier met hen communiceren.

Tickets kosten (naargelang je stoelkeuze) € 45 - € 55 - € 65

Graham Nash stelde in de voorbije jaren samen met Joel Bernstein drie carrière-overzichten en één toursouvenir samen. Na de CD-boxen ‘Voyage’ (Crosby, 2006), ‘Reflections’ (Nash, 2009) en ‘Carry on’ (Stills, 2013), verscheen in 2014 ‘CSNY 1974’. De vier boxen vormen één geheel, door hun curatoren, artwork en muziek.

In zijn autobiografie ‘Wild Tales’ (2013) neemt Nash geen blad voor de mond: je krijgt als fan een unieke kijk op de leefwereld van Graham en enkele van zijn notoire collega’s.

Veertien jaar na zijn vorige solo-plaat (‘Songs for survivors’) en na jaren curatorschap van zijn en andermans oeuvre, plaatste Graham in 2016 zichzelf opnieuw op de voorgrond. Samen met gitarist Shane Fontayne schreef hij in minder dan één maand twintig songs. De opnames van ‘This Path Tonight” duurden amper acht dagen. Op de plaat bezingt Nash zowel het heden (‘Myself at last’) als het verleden (‘Golden Days’ over zijn tijd bij The Hollies); hij verwerkt zijn recente scheiding (‘Another Broken Heart’) en het verlies van vrienden (‘Back Home’).

‘We werkten zeer vlug. Op dat vlak lijk ik op Neil Young. Ik hou niet van te veel opnamepogingen. Je kan zo de emotie uit een nummer halen.’

Graham zal in Oostende zijn publiek verwennen met een handvol anekdotes, eigenhandig gepende klassiekers (‘Simple Man’, ‘Our House’, ‘Marrakesh Express’, ‘Teach your Children’ en ‘Wasted on the Way’) en nummers uit zijn oeuvre die hij tot nu toe zelden of nooit gespeeld heeft.

 

 

2 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
GRAHAM NASH
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op maandag 16 juli 2018