DVL (THE HOAX + GUY FORSYTH)
do. 20.09.18 - DE BOSUIL - WEERT


Plays Red Devils / Lester Butler and more!

Blues super group DVL is mogelijk het leven begonnen als een all-star eerbetoon aan cult Blues-band The Red Devils, maar zoals hun triomfantelijke verschijning voor 10.000 in Ribs & Blues 2017 bewezen, zijn ze een van de meest vermakelijke en woeste blues-acts van vandaag, ongeacht het materiaal dat ze kiezen om te spelen.

DVL heeft Austin Music Awards Vocalist of the Year Winner 2018, Guy Forsyth, naast de Britse Blues Hall of Famers Robin Davey, Jon Amor en Mark Barrett van The Hoax. Dave Doherty, voorheen lid van de Jon Amor Blues Group, voltooit het kwintet op Bass.

Voor de komende tour belooft de band een zware dosis Red Devils met een paar andere verrassingen!

De support van deze avond wordt verzorgt door Beaux Gris Gris.

Ondersteuning voor de tour is afkomstig van Robin Davey’s Bluess-project Beaux Gris Gris & The Apocalypse uit de VS. Hun nieuwste single Do not Let The Bastards Drag You Down werd aangekondigd als een “Blues Anthem voor onze tijd” door het Britse Blues Magazine, ze vervolgden: “Een frequente kritiek op nieuwe bluesmuziek is dat het saai en gepolijst is – dat het geen grit bevat en ziel en zegt eigenlijk niks … Beaux Gris Gris & the Apocalypse – een Anglo-Amerikaanse bluesgroep gebaseerd in Californië maar geïnspireerd door de muziek van New Orleans – zijn de uitzondering van deze week ”

 

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding:
DVL
Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op maandag 17 september 2018