MIKE MORGAN & JIM SUHLER
12.10.17 - MOD - HASSELT

n 1994 resulteert in de fantastisch cd “Let The Dogs Run”. Nu na zo veel jaren besluiten ze om nog eens de krachten te bundelen voor een beperkt aantal optredens.perkt aantal optredens.

Twee grote gitaristen samen op een podium geeft niet altijd vonken, maar in het geval van deze heren klopt het wel, ze vullen mekaar aan en staan garant voor sensationele muziek. Jim Suhler, geboren op 30 december 1960 in Dallas is een van de “top notch guitar slingers” uit Texas. Hij is sinds 1980 actief in de blues wereld en wordt in 1999 lid van The Destroyers, de vaste begeleidingsband van George Thorogood. Met zijn eigen band Monkey Beat, opgericht in 1991 en die tot op heden nog bestaat, neemt hij verschillende succesvolle cd’s op en verwerft hij een grote aanhang in Europa. Hij deelde reeds het podium met een lange lijst van blues legendes zoals Les Paul, James Cotton, Duke Robillard, Peter Wolf, Irma Thomas, Dr. John, Pinetop Perkins, Lazy Lester, Steve Miller, Elvin Bishop, Son Seals, The Fabulous Thunderbirds, Johnny Rivers, Joe Bonamassa, Johnny Winter, AC / DC, Buddy Whittington, Billy F. Gibbons en Buddy Guy.
Mike Morgan, geboren op 30 november 1959 in Dallas is net zoals Jim Suhler een Texaanse “top notch guitar slinger”. In 1985 ontmoet hij Darrell Nulisch en samen richten ze Mike Morgan & The Crawl op. In 1989 vervangt Lee Mc Bee Darell Nulisch en het is vooral in die samenstelling dat ze wereldwijd bekendheid verwerven. De occasionele samenwerking tussen Mike Morgan en Jim Suhler in 1994 resulteert in de fantastisch cd “Let The Dogs Run”. Nu na zo veel jaren besluiten ze om nog eens de krachten te bundelen voor een beperkt aantal optredens.perkt aantal optredens.

 

 

3 X 2 vrijkaarten te winnen!

Wil je daar kans op maken, dan mail je ons gewoon even:
je naam, je adres en de vermelding: MIKE MORGAN & JIM SUHLER

Binnen een aantal dagen wordt uit alle inzendingen de gelukkigen getrokken.
Wij hopen dat u massaal Rootstime

hier

zult mailen
De winnaars worden per mail verwittigd op maandag 9 oktober 2017

INFO - TICKETS